Miért is fáradt egy várandós nő az első hetekben?

Szerző: | aug 8, 2019 | Kineziológia | 0 hozzászólás

A várandós állapot egy csoda a nőben. Tested édesanyád és édesapád lenyomata, pontosabban 50-50%-ban az ő génállományukból épül fel, hordozva magában az ő tudásukat, élettapasztalataikat, igazságaikat, családi történetüket. Mivel édesanyád és édesapád is 50-50%-ban az ő édesanyjából és édesapjából született, így benned 25-25%-ban ott vannak a nagyszüleid is az anyai apai oldalról egyaránt. Tehát 25-25-25-25%-ban lényegében a nagyszüleid génállományából épül fel a tested. De ez így nem pontos, mehetnénk tovább is …

A test, amiben létezel tökéletes lenyomata az előtted élő őseid összességének. Attól vagy te olyan amilyen, ahogy az elődeid léteztek, amilyen döntéseket hoztak, ahogy alkalmazkodtak a környezethez. Nemcsak a testben hordod az ő fizikai „vegyületüket”, de tapasztalataidat, érzelmeidet, hozzáállásodat is meghatározza az ún. családi rendszer energiamintázata. Az a mező, amely körülveszi a család minden tagját egyfajta burokként őrizve elődeid összes érzelmét, tapasztalatát, döntését. Ez mind ott van benned, a testben és meghatároz téged, a reakcióidat, hozzáállásodat, az alapvető létezési struktúrádat.

Nade, hogy jön ez a várandós nőhöz, anyához?

Amikor egy nő várandós és a kezdeti időszakban van, szinte mindig fáradékony, levert, gyakran rosszullétek gyötrik. Nem csoda! Az édesanya a babával a pocakjában KÉT család energetikai mintázatát hordozza egyszerre: a saját családjáét és a gyermeke apjáét! Összetalálkozik az anyában lényegében a két család energiamezeje. Ez óriási alkalmazkodási képességet feltételez a nőtől. Meg kell birkózzon az édesapa energetikai családtörténetével is, melyben ki tudja mennyi fel nem dolgozott érzelem, erőszak, fájdalom lapul.

Ha a babavárás első heteiben vagy, ennek tudatában légy elfogadó a tüneteiddel kapcsolatban. Végezz könnyű jógagyakorlatokat, légzőgyakorlatokat, relaxálj és tudd, hogy óriási dolgot viszel véghez. Légy büszke magadra és szeresd a pocakodban fejlődő gyermeket. Kapuja vagy egy nagy találkozásnak.

Én a facebook-on

Tovább a kinezológiáról

Forrai Anna kineziológus

06 30 330 97 57

Szeged, Szűcs utca 7.

Röszke, Rákóczi utca 102.